Loopfiets plezier + Rondleiding en proeverij kaasboerderij

10 oktober 2017

De boerderij bezoeken
Bent u benieuwd hoe het er op de kaasboerderij aan toe gaat? In een bezoek vertellen wij u alles en geven wij u een exclusief kijkje achter de schermen. Door de interactie en interessante verhalen van de boer en boerin, is het bezoek leuk voor jong en oud. Door de jarenlange ervaring met het geven van rondleidingen, kunnen zij dit moeiteloos aanpassen op de groep.

Rondleiding
Een rondleiding begint op Kaasboerderij de Graaf altijd met een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkere koek. Vervolgens zal Irma of Gerrit een korte introductie van zichzelf en de boerderij geven. Na het bekijken van een interessante video over het maken van kaas en boter, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken bij een wedstrijdje kunstkoe melken. Wie heeft de beste techniek en melkt het snelst? Vervolgens laten wij u de kaasmakerij, kaasopslag en de boerderijwinkel zien. Als u alles weet over de kaas, is het tijd om naar buiten te gaan. We nemen een kijkje bij de koeien, kippen en mogelijk ook bij de lammetjes. Er is volop mogelijkheid om uw brandende vragen aan Irma of Gerrit te stellen. Tijdens de rondleiding zal er een kaasproeverij plaatsvinden en is het mogelijk om kaas of streekproducten te kopen, zo heeft u een leuk aandenken voor thuis.

​De duur van de rondleiding is anderhalf uur, op onze boerderij is ruimte voor groepen van maximaal 30 personen. Deze unieke rondleiding is inclusief koffie/thee, koek en een kaasproeverij. 
 Deze rondleiding is te boeken vanaf 6 personen.

U kunt dit arrangement uitbreiden met een boeren lunch of pannenkoeken eten (prijs op aanvraag).


Loopfiets plezier + Rondleiding en proeverij kaasboerderij


Dit arrangement reserveren


Terug

© 2023 Loopfiets Groene Hart
Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design