Loopfiets plezier + Rondleiding en proeverij bierbrouwerij

10 oktober 2017

Rondleiding en proeverij:

Bijna elke zaterdagmiddag zijn er, op inschrijving, twee rondleidingen.
Na de start in het brouwcafé, waar het hand gebouwde koperen brouwsysteem staat, brengen we ook een bezoek aan de nieuwe brouwerij vlakbij de molen.
Voor de liefhebber een fantastisch inkijkje in het brouwen van de bieren van Brouwerij de Molen. Maar ook een blik op hoe het allemaal begon en de ontwikkeling van oud naar nieuw – van heel klein, naar iets minder klein! Bij deze rondleiding proef je vijf van onze bieren.
De rondleiding duurt 80-90 minuten en is alleen op inschrijving. Reserveren is noodzakelijk maar word voor u geregeld als u dit arrangement boekt!

De rondleidingen starten om 12.30 uur en om 14.30 uur en worden in het Nederlands en zo nodig in het Engels gegeven. Na de rondleiding heb je alle gelegenheid een bezoekje te brengen aan de bierwinkel of het restaurant voor lunch, borrel of diner. 
De rondleiding start en eindigt in Brouwcafé de Molen aan de Overtocht 43 in Bodegraven.

Op afspraak

Naast de vaste tijden op zaterdag kan er ook op andere dagen en tijden een afspraak voor rondleiding met proeverij worden gemaakt. Rondleidingen op afspraak worden gegeven vanaf zes personen.


Loopfiets plezier + Rondleiding en proeverij bierbrouwerij


Dit arrangement reserveren


Terug

© 2021 Loopfiets Groene Hart
Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design